1. LVT - 16.-23.červenec 2011

16.07.2011 16:00

Zveme Vás na LETNÍ VÝCVIKOVÝ TÁBOR,

v termínu 16.-23.července v areálu MSKS Zbraslav u Brna.

 

Obecné informace o areálu, ubytování, stravování a okolí najdete na úvodní stránce >>>.

 

 Pojďte strávit aktivní dovolenou se svým psem, naučit se něco nového nebo jen zdokonalit již naučené. Zveme Vás na týdenní intenzivní trénink pod vedením zkušených lektorů!!! Program je zaměřen hlavně na nácvik dle platných zkušebních řádů (NZŘ, MZŘ - IPO), jak pro ty co již cvičí, tak i pro začátečníky.

 

 Výcvik stop a poslušností povede

Zuzana Horká  (lektorka, účast na VZ dle IPO3)

 

 

na obranách se Vám a Vašim psům budou věnovat

Miloslav Lebruška a Jaroslav Josefík

(M.Lebruška - figurant 1.třídy, IPO3, účast na VZ, MR i MS. J.Josefík - figurant 1.třídy)

 

 

Výcvik bude probíhat v dopoledních i odpoledních hodinách, mimo praktický nácvik budou probíhat i teoretické části, videoprojekce aj.

Součástí tábora bude i jednodenní seminář o stopách - ještě bude upřesněno a přednáška od MVDr. Petera Scheera na téma onemocnění srdce a následnou diskuzí nejen na toto téma.

 

Hlídání dětí - aby jste se mohli v klidu věnovat výcviku, bude pro Vaše děti v době výcviku připravený zábavný program!!

  

Dogdancing

Souběžně bude probíhat i tréninkový tábor zaměřený na nácvik cviků pro dogdancing (tanec se psem) pro začátečníky. Praktický nácvik a ukázky budou doplněny o teorii (DD v ČR, klub, pravidla, závody, postupové zkoušky) a videoprojekcí.

Výcvik bude probíhat v dopoledních i odpoledních hodinách a to na travnaté ploše nebo v sále s kobercem. Společenský program je stejný jako pro účastníky táboru zaměřeného na sportovní kynologii.

 

Dogdancing Vás a Vaše pejsky bude učit

Anna Malířová

(účast na MR i ME, Master of Dogdancing 1.úrovně, MD2, HtM2)

 

Pozor: Dogdancing bude probíhat souběžně s výcvikem sport. kynologie!! Není tedy možné se přihlásit na celý týden jak na sport.kynologii i na dogdancing. Ale je možné zúčastnit se jednotlivě některých lekcí.

 

Cena a přihlášky:

Výcvik:

  • 1.pes na výcvik 2500kč

  • Druhý a další pes na výcvik téhož majitele 1100kč

    v ceně tábora je výcvik (stopy, poslušnost, obrany), jednodenní seminář o stopách, teorie o poslušnostech a motivaci, přednáška od veterináře, grilování na rozlučkovém večírku

  • Dogdancing 1600kč (lekce 150kč)

Ubytování:

  • člen MSKS 840kč/osobu, nečlen MSKS 1540kč/osobu

  • ubytování pro psa - kotec 210kč, pes na pokoji v kenelce 350kč, pes na pokoji volně 700kč

  • Cena je dle ceníku MSKS. Záloha na pokoj ve výši 200kč se vrací při převzetí pokoje v původním stavu. Záloha na kotec ve výši 50kč se vrací při převzetí kotce v původním stavu.

  • Zapůjčení lůžkovin v ceně.

  • Členství MSKS nutno doložit při ubytování (první den), kartičky sebou!!

Stravování:

  • snídaně, obědy, večeře - cena bude doplněna

 

 

Vyplněnou přihlášku zašlete na anna.malirova@seznam.cz

Zálohu ve výši 1500kč zašlete na účet č. 1680997143/0800, a to nejpozději do 5.července, jako VS použijte Vaše tel. číslo uvedené v přihlášce. V případě Vaší neúčasti propadá záloha ve prospěch pořadatelů. Zbývající částka bude uhrazena v den příjezdu. Přihláška je platná až po obdržení zálohy!!!

 

Doporučujeme včasné odeslání přihlášky - omezený počet účastníků!!

 

Kontakt: Na Vaše dotazy odpovíme na mailu zuzanka.horka@seznam.cz , vše ohledně přihlášek na mailu anna.malirova@seznam.cz nebo na tel. čísle +420 721 486 794 begin_of_the_skype_highlighting            +420 721 486 794      end_of_the_skype_highlighting nebo +420 777 202 965 begin_of_the_skype_highlighting            +420 777 202 965      end_of_the_skype_highlighting.

 

Doufáme, že se Vám bude tábor líbit a že s námi strávíte krásnou a aktivní dovolenou.

Těšíme se na Vás na našem výcvikovém táboře!!!